Categories

Условия за доставка

ВАЖНО! ПОКУПКА В ИНТЕРНЕТ МАГАЗИНА С НЕПЪЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ДОСТАВКА СЕ СЧИТА ЗА НЕВАЛИДНА И НЯМА ДА БЪДЕ ИЗПЪЛНЕНА.

За София (център и кварталите в района) при покупка над 30.00 лв доставката е БЕЗПЛАТНА и ще бъде изпълнена в рамките на 2-3 работни дни. Необходими са правилно попълнени ИМЕНА, АДРЕС И ТЕЛЕФОН ЗА ВРЪЗКА. За допълнителна информация (примерно обедна почивка или работно време), моля използвайте менюто "Добавете пояснения или указания към поръчката си".

За покупки под 30.00 лв стойността на доставката ще бъде 5.00лв., която ще бъде включена в стойността на Вашата стока.

Плащането се извършва на място при получаването на стоката. Наш дистрибутор ще Ви съдейства за проверка наличността и цялостта на стоката.

За територията на България покупката ще бъде изпратена с наложен платеж и транспорт за сметка на получателя по пощата или по куриер избран от Вас.

Моля да ни информирате за направеният от Вас избор./Български пощи или коя куриерска фирма/

Може да калкулирате стойноста на Вашата доставка на интернет страницата на куриера, който предпочитате да използвате. Важно е да бъде посочен куриерът и начинана на доставка "до адрес" или "до офис", която желаете в допълнителното меню "Добавете пояснения или указания към поръчката си". Покупката ще бъде изпратена с наложен платеж за сметка на получателя.

Фирма "Алба и 3К" ЕООД има сключен договор с Български пощи, които предлагат добри цени за колетки пратки, може да калкулирате цената на Вашата доставка на посоченият адрес:

http://www.bgpost.bg/?cid=208&NewsId=370  Като допълнително се прибавят 2.00лв или 1.00лв (в зависимост обема на колета) за вътрешен транспорт в София до подстанция на Български пощи.

Пратката се пуска с наложен платеж за сметка на получателя и клиентът трябва да отиде да си вземе колета от подстанция на Български пощи в посоченият град. Български пощи не предлагат услугата за доставка на пратката на посочен адрес от клиент.

В близост до нашият склад се намира офис на Европът, който позволява покупката да бъде пусната /от офис - до офис/ или /от офис - до адрес/. 
Чрез допълнително сключен договор с Европът нашите клиенти могат да ползват 25% отстъпка от цените на куриерът: http://www.evropat.com/bg_BG/uslugi/tarifa
 
Може да използвате нашите телефони за директни поръчки от складовете: 

СКЛАД №1: GSM: 0889 855 422; 02/ 85 85 001. Работно време на склад в ж.к. Бели брези, ул. Гребенец 10 от 9:30ч. до 18:00ч. от понеделник до петък.

СКЛАД №2: GSM: 0895 665 570; 02/ 958 60 50. Работно време на склад в кв. Борово, ул. Солун 45 от 9:00ч. до 16:00ч. от понеделник до петък.

e-mail: alba_neocolor@mail.bg

Магазин Alba-Neocolor
ALBA - Всичко за фризьорски и козметични салони © 2019 -